Rustično i moderno

14 okt

Rustično i moderno

 Da li ste razmišljali o tome kako stara i zapuštena kuća može postati pravi dvorac. Casa Bramasole, pravi je primer takve ideje. Smeštena u zadivljujućim brdima Umbrije, spoj je rustičnog i modernog u nesvakidašnjem pejzažu.

Sve popravke i prepravke u odnosu na prvobitan izgled svedene su na minimum, upravo da bi se zadržao mističan izgled prošlih vremena. Pri renoviranju fasade koriščen je kamen, dok je unutrašnjost, kao i eksterijerni deo oko bazena obložen keramičkim pločicama.
Ako ste razmišljali o renoviranju kuće vaših pradedova, u nekom podjednako lepom delu Srbije, pogledajte kako Italijani na pravi način spajaju tradiciju i moderan dizaj, i napravite samo vašu oazu mira, koja će dobiti nešto novo i zadržati duh prošlih vremena. Ako se odlučite za takav poduhvat, široka paleta keramičkih pločica Zorka Keramike pravi je izbor savremenog i modernog a opet tradicionalnog i domaćeg.

 

Prijavite se za newsletter

Dizajniraj svoj prostor

RealitiRemod je aplikacija koja vam omogućava da napravite fotografiju svog prostora i promenite podne i zidne površine birajući među kolekcijama ZORKA KERAMIKA pločica.

Apple Store Google Play

Kontakt detalji

"ZORKA-KERAMIKA" D.O.O.
Hajduk Veljkova 1
15000 Šabac
Republika Srbija
+381 (0)15 361-000
keramika@zorka-keramika.rs