Pločice u vašem domu

11 feb

Pločice u vašem domu

Da li ste zamišljali keramicke plocice u vašoj dnevnoj sobi. Verovatno ne, kao i vecina vlasnika nekretnina, ali vreme je da promenite nacin gledanja.

Tepih, etison, parket, ili neki drugi materijal na podu vaše dnevne sobe jeste nešto na šta smo svi navikli ali trendovi pokazuju upravo drugacije: plocice, mozaici i keramika u trpezariji, dnevnoj sobi, spavacoj sobi...Upravo je keramika ta koja daje sjaj i eleganciju prostoriji u kojoj boravite a vreme instalacije i dugotrajnost su nešto cime se plocice isticu u odnosu na druge materijale.

Ljudi se obicno odluce da pod oblože drvetom zbog topline u domu, ali u današnje vreme centralih i podnih grejanja keramika prestaje da bude hladna. Boja plocica koja varira od drveta do kože, nacin kombinovanja velicina i šara ne mogu se naci kod drugih materijala a vreme je i da mozaik iz vaših kupatila prede i na zidove stana. Mozaik dominira prostorom a enterijeru daje dinamican, zanimljiv i originaln izgled.

Sa Zorka keramikom odaberite keramicke plocice ne samo za vaše kupatilo ili kuhinju vec i za druge prostorije u vašem domu.

Prijavite se za newsletter

Dizajniraj svoj prostor

RealitiRemod je aplikacija koja vam omogućava da napravite fotografiju svog prostora i promenite podne i zidne površine birajući među kolekcijama ZORKA KERAMIKA pločica.

Apple Store Google Play

Kontakt detalji

"ZORKA-KERAMIKA" D.O.O.
Hajduk Veljkova 1
15000 Šabac
Republika Srbija
+381 (0)15 361-000
keramika@zorka-keramika.rs