Pločice inspirisane kamenom

12 feb

Pločice inspirisane kamenom

Kako divno izgleda kamena ograda i kamen na podu u dvoristu. A kameni zidovi? Upotreba prirodnog kamena u izgradnji zahteva znanja i veštine koje danas dosta koštaju. Arhitekti i graditelji su uvek veoma cenili kamen kao materijal zbog trajnosti, izdržljivosti i lepote.

Zorka Keramika Vam nudi pločice inspirisane kamenom koje će vašim prostorijama dati potpuno novu energiju. Saloni (sobe za prijem gostiju) su mesta gde se porodice često sakupljaju i provode zajedničke momente. Saloni mogu izgledati savršeno sa upotrebom fantastičnih tekstura kamena za podnu oblogu kao i za oblogu kamina. Kamin I kamen daju ekskluzivan utisak svakom salonu.

Terasa je mesto za odmor te je i ona jako važan deo svakog doma. Danas se terase pretvaraju u prave vrtove, letnje ili zimske, a naše pločice inspirisane kamenom za podnu oblogu terase su veoma lepo, kvalitetno i dugotrajno rešenje. Kamen nudi večitu lepotu i sjaj, što je i glavni cilj upotrebe pločica sa šarom kamena u izgradnji objekata.

 

Prijavite se za newsletter

Dizajniraj svoj prostor

RealitiRemod je aplikacija koja vam omogućava da napravite fotografiju svog prostora i promenite podne i zidne površine birajući među kolekcijama ZORKA KERAMIKA pločica.

Apple Store Google Play

Kontakt detalji

"ZORKA-KERAMIKA" D.O.O.
Hajduk Veljkova 1
15000 Šabac
Republika Srbija
+381 (0)15 361-000
keramika@zorka-keramika.rs