Besplatan info telefon: 0800 360 361

  +381 (0)15 361-000

  NOVE SERIJE

  Keramičke pločice su deo naših domova, kao što je odeća deo nas.
  Pročitaj više

  IDEJE I INSPIRACIJA

  Dizajnirajte vaš prostor koristeći naše keramičke pločice.
  Pročitaj više

  KATALOG

  Preuzmite katalog u PDF formatu.
  Pročitaj više

  Moderan Dizajn

  Moderan Dizajn Pratimo moderne svetske trendove u oblasti dizajna keramičkih pločica. Program podnih keramičkih pločica ne bi bio kompletan bez velikog broja pripadajućih serija koje kombinuju podnu i zidnu keramiku u širokom dijapazonu boja i dezena, koji se okreću aktuelnom trendu prirodnog okruženja u vidu imitacija prirodnih materijala: kamena, mermera, tekstila i drveta

  Proizvodnja pločica

  Proizvodnja pločica "Zorka keramika" je specijalizovana firma za proizvodnju zidnih pločica u klasi Monoporoza i podnih pločica u klasi Gres Porcellanato čije su glavne odlike visok kvalitet, atraktivan dizajn, širok asortiman, prirodan i ekološki materijal, zdrava sirovina, moderna oprema i tehnologija i konstantan rast proizvodnje i prodaje i sposobnost za ravnopravan nastup na evropskom i svetskom tržištu.

  Tradicija i kvalitet

  Tradicija i kvalitet Nakon 40 godina proizvodnje keramičkih pločica Zorka Keramika je postala najveći srpski proizvođač pločica. Nakon privatizacije, kompanija predstavlja optimalnu mešavinu regionalne i međunarodne preduzetničke snage.

  Sertifikati

  Sertifikati „Zorka keramika" poseduje sertifikate za integrisane sistema menadžmenta (sistem menadžmenta kvalitetom, prema ISO 9001:2008 i sistem menadžmenta zaštite životne sredine ISO 14001:2004), kao i sertifikate o protivkliznosti, mrazootpornosti, kao i CE sertifikate za zidne i podne keramičke pločice za enterijer i eksterijer

  Ambicije Zorka Keramike su da sa svojim asortimanom ponudi rešenje za većinu namena i za različite ukuse. Zato je nova kolekcija inspirisana najnovijim trendovima u dizajnu i tehnološkim inovacijama.

  KONTAKT DETALJI

  "ZORKA-KERAMIKA" D.O.O.
  Hajduk Veljkova 1
  15000 Šabac
  Republika Srbija
  +381 (0)15 361-000
  keramika@zorka-keramika.rs

  PORUČITE KATALOG
  NEWSLETTER
  LIKE / PLUS / TWEET US
  Scroll to top