Совета и рекомендации

Popularno i moderno - Da li mogu podne pločice na zid?

Postavljanje podnih pločica na zid je postalo svetski trend, ne samo dizajnom već i varijacijama dimenzija, kao što su 30x60, 15x60, ali i kvadratnih oblika 45x45, 60x60. Trend je nastao razvojem ideje da se nastavi pravac kretanja poda prema zidu kаkо bi boja, veličina i tekstura koje se koriste bila neprekidna u celom prostoru, što iziskuje malo više strpljenja i angažovanje majstora.

Uputstvo za pravilno postavljanje pločica

Korak po korak - Uputstvo za pravilno postavljanje pločica i savetima za održavanje

pdfPreuzmite PDF

Pločice inspirisane kamenom

Kako divno izgleda kamena ograda i kamen na podu u dvoristu. A kameni zidovi? Upotreba prirodnog kamena u izgradnji zahteva znanja i veštine koje danas dosta koštaju. Arhitekti i graditelji su uvek veoma cenili kamen kao materijal zbog trajnosti, izdržljivosti i lepote.

Moderna kuhinja

Sigurno ste imali priliku da sedite u modernoj kuhinji i da ostanete zadivljeni, a potom i poželite tako nešto u svom domu. Danas kada se velika pažnja poklanja dizajnu kuhinje su postale uzbudljivije nego ikada.

Pločice u vašem domu

Da li ste zamišljali keramicke plocice u vašoj dnevnoj sobi. Verovatno ne, kao i vecina vlasnika nekretnina, ali vreme je da promenite nacin gledanja.

Rustično i moderno

 Da li ste razmišljali o tome kako stara i zapuštena kuća može postati pravi dvorac. Casa Bramasole, pravi je primer takve ideje. Smeštena u zadivljujućim brdima Umbrije, spoj je rustičnog i modernog u nesvakidašnjem pejzažu.

Страница 1 из 2

Подпишитесь на рассылку

Создай дизайн в своем помещении

RealitiRemod – приложение, которое позволяет сделать вам фотографии своего помещения, изменить напольные и настенные поверхности с выбором из коллекций плитки ЗОРКА КЕРАМИКА..

Apple Store Google Play

Контактные данные

"ЗОРКА КЕРАМИКА" Д.O.O.
Bulevar Mihajla Pupina 10v/1/114
Beograd-Novi Beograd, 11070
Республика Сербия
+381 (0)15 361-000
keramika@zorka-keramika.rs

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.